HUVO - Horeca vereniging Uden, Volkel, Odiliapeel

HomeContact
Organisatie
HUVO Horecavereniging Uden - Volkel - Odiliapeel

Home

De officiële Udense horecabelangen organisatie bestaat uit een combinatie van twee geledingen:
Horecavereniging HUVO en de afdeling Uden van Koninklijke Horeca Nederland, kortweg genoemd ‘HUVO / KHN Uden’.

■ HUVO staat voor ‘Horecavereniging Uden Volkel Odiliapeel’, en is al ruim 50 jaar de belangenvereniging voor de reguliere horecabranche in de gemeente Uden.
HUVO is als zodanig algemeen bekend in en rondom Uden en vooral gericht op plaatselijk- en regionaal niveau.

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is het landelijke verbond van horecabedrijven, en deze organisatie richt zich voornamelijk op landelijk horecabeleid dat via regionale en plaatselijke afdelingen en met inzet van een vaste regioadviseur naar de leden wordt vertaald.

Veruit de meeste reguliere horecabedrijven binnen de gemeente Uden zijn bij HUVO / KHN Uden aangesloten, dan wel als lid van HUVO en/of als lid van KHN.
HUVO / KHN Uden is de officiële horecabranche vertegenwoordiger en als zodanig gesprekspartner van gemeente, politie en overige overheidsinstanties alsmede contactorgaan voor overige ondernemersverenigingen, clubs en individuele burgers.

Samen Sterker!
De combinatie van HUVO en de KHN afdeling biedt synergie door de bundeling van plaatselijke contacten- en netwerk met landelijk kennis- en organisatieniveau. De leiding van HUVO / KHN Uden berust bij het door de leden gekozen bestuur van 7 personen, zijnde al dan niet actieve ondernemers uit de horecabranche. Het bestuur is zodanig samengesteld dat de diverse branchegroepen binnen het bestuur vertegenwoordigd zijn.

Maandelijks bestuursoverleg:
Het bestuur komt tenminste maandelijks bijeen voor de vaste bestuursvergadering op de eerste dinsdag van iedere maand waarbij ook de KHN regioadviseur aanwezig is. Leden of externe partijen kunnen, na voorafgaande afspraak via het secretariaat, eventuele items tijdens de bestuursvergadering voorleggen. Voor dringende zaken is het bestuur tussentijds steeds bereikbaar via het secretariaat.  

Contact:

  • postadres: HUVO / KHN Uden,
    p/a Hobostraat 1, 5402 CB Uden

  • telefonisch onder: 0612 84 9202
    (mevrouw J. Voets - secretaresse)

  • per email: huvouden@kpnmail.nl.

Mededeling Website:
Deze website word momenteel geüpdatet; voor algemene info over horeca Uden verwijzen wij u tijdelijk naar www.udenpromotie.nl.

 


HUVO Horecavereniging Uden - Volkel - Odiliapeel

HUVO Horecavereniging Uden - Volkel - Odiliapeel